<trp-post-container data-trp-post-id='13114'>dr Snežana Zlatanović</trp-post-container>Naučni saradnikInstitut za opštu i fizičku hemijuKontakt: snezana.zlatanovic@gmail.comInovacije:<trp-post-container data-trp-post-id='8678'>Nutriceutik za nadoknadu mikroelemenata i prevenciju poremećaja metabolizma</trp-post-container>Detaljnije <trp-post-container data-trp-post-id='8666'>Želirani proizvodi sa sniženom energetskom vrednošću i visokim sadržajem dijetnih vlakna i polifenolnih jedinjenja</trp-post-container>Detaljnije <trp-post-container data-trp-post-id='8658'>Granulati brašna od tropa voća i povrća sa prebioticima i bakterijama mlečne kiseline</trp-post-container>Detaljnije <trp-post-container data-trp-post-id='8602'>Postupak za dobijanje bezglutenskog brašna od tropa jabuke i brašno dobijeno navedenim postupkom</trp-post-container>Detaljnije
<trp-post-container data-trp-post-id='8678'>Nutriceutik za nadoknadu mikroelemenata i prevenciju poremećaja metabolizma</trp-post-container>Detaljnije
<trp-post-container data-trp-post-id='8666'>Želirani proizvodi sa sniženom energetskom vrednošću i visokim sadržajem dijetnih vlakna i polifenolnih jedinjenja</trp-post-container>Detaljnije
<trp-post-container data-trp-post-id='8658'>Granulati brašna od tropa voća i povrća sa prebioticima i bakterijama mlečne kiseline</trp-post-container>Detaljnije
<trp-post-container data-trp-post-id='8602'>Postupak za dobijanje bezglutenskog brašna od tropa jabuke i brašno dobijeno navedenim postupkom</trp-post-container>Detaljnije