r2l-header

“Route2Launch” program

„Route2Launch“ je prvi startap mentorski program na FON-u namenjen studentskim timovima koji žele da započnu razvoj svojih startap ideja.

Program je deo projekta „Preduzmi ideju“ koji FON realizuje zajedno sa Inicijativom Digitalna Srbija i drugim partnerima iz ekosistema, a uz podršku USAID Srbija.

Tokom x meseci timovi će zajedno sa svojim mentorima i gostujućim ekspertima raditi na razvoju svoje startap ideje. Mentori na programu su nastavnici FON-a u saradnji sa ekspertima iz startap ekosistema.

„Route2Launch“ program omogućava kontinuirano mentorstvo s ciljem testiranja startap ideje, razvoja skalabilnog biznis modela i podrške u razvoju MVP-a (prototipa), kao i prostor za zajednički rad i priliku da se dođe do prvih investitora.

Studirati i raditi na razvoju svoje ideje zvuči jako zanimljivo, ali je i podjednako teško. Krenuli smo tim putem sami i nismo ni zamislili koliko će učešće u programu Route2Launch taj put ubrzati i učiniti ga lakšim. Na papiru to su samo 4 meseca mentorskog programa. U praksi, to je: bezbroj sati kvalitetnog rada sa mentorima, povezivanje sa investitorima i uspešnim preduzenticima, druženje, neprestano sazrevanje i priprema za velike korake.